Grau en Seguretat – Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Universitat de Barcelona.Julian Flores Garcia Director de seguridad,Segurpricat Siseguridad

Como Consultoria de Servicios Integrales de Seguridad http://www.siseguridad.com.es SISEGURIDAD from Julian Flores @juliansafety on Vimeo.

Màs información de Siseguridad Hoteles
Màs información de Siseguridad Hoteles

 Julian Flores Garcia
Director de seguridad,Segurpricat Siseguridad

     

Universitat de Barcelona – GRADO DE SEGURIDAD

http://www.ub.edu › … › Estudios y Docencia › Oferta formativa › Grados › S

Créditos ECTS: 240 – Rama de conocimiento: Ciencias Sociales y Jurídicas – Centro: Instituto de Seguridad Pública de Cataluña (ISPC) · Imprimir la ficha del …

 

 • Grau en Seguretat – Institut de Seguretat Pública de Catalunya

  ispc.gencat.cat/ca/2_formacio/…/grau_en_seguretat/Traducir esta página

  26 de feb. de 2015 – ISPC en xarxa … Del 18 al 22 de març hem estat al Saló de l’Ensenyament, a l’estand dels centres adscrits a la Universitat de Barcelona.

  Grau en Seguretat

  PREPAREM EL CURS VINENT 2015-16

  I per donar-te tota la informació farem dues jornades de portes obertes a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya:

   • dimarts 21 d’abril, a les 16 h
   • dissabte 16 de maig, a les 10 h

  Si vols assistir a les portes obertes, INSCRIU-T’HI AQUÍ

  Del 18 al 22 de març hem estat al Saló de l’Ensenyament, a l’estand dels centres adscrits a la Universitat de Barcelona.

  Què és el Grau en Seguretat?

  Vivim en la societat del risc. Això es concreta en un seguit d’amenaces que cal gestionar. Moltes tenen un caire internacional, però les seves conseqüències arriben al nostre país. La seva naturalesa és molt diversa. Des de l’impacte del canvi climàtic, les catàstrofes mediambientals i la inseguretat alimentària fins al terrorisme, la ciberdelinqüència o els delictes econòmics. I tot això amb la necessitat de garantir la seguretat de les instal·lacions crítiques com centrals nuclears, ports i aeroports, la de les indústries o la del transport de persones i de mercaderies.

  La seguretat avui és una qüestió transnacional i aquesta és la perspectiva d’estudi de què partim. La gestió de la seguretat requereix, d’una banda, un adequat coneixement de les eines disponibles per afrontar el repte: des de l’anàlisi del risc a l’actuació en cas d’emergències, des de la mediació de conflictes a la psicologia de masses. D’altra banda, també demana un coneixement adequat de les competències i capacitats dels actors implicats en el sistema: des de protecció civil a les forces i els cossos de seguretat, des dels cossos de bombers al paper del personal de seguretat privada i al de tots els professionals implicats.

  Afrontem el repte de la seguretat des d’un punt de vista integral. La seguretat és un espai de treball molt habitual per a químics, enginyers, físics, geòlegs, criminòlegs, metges, etc. Aquests nous estudis no pretenen formar cap d’aquests professionals, però sí aportar un coneixement d’aquestes disciplines en tot allò que es relaciona amb la seguretat.

  En un context marcat per una creixent complexitat, cada cop són més les corporacions i empreses, tant públiques com privades, que demanen la formació de personal expert en seguretat. Personal que pugui fer un bon diagnòstic i activar els mecanismes més adequats en cada moment per donar una resposta eficaç als reptes plantejats. La seguretat és un factor estratègic per a les empreses que afecta d’una manera directa la seva competitivitat. El nou Grau en Seguretat formarà els professionals capaços de gestionar aquest entorn.

   

  Criteris bàsics de matriculació

  Podeu consultar el document següent o, per a més informació http://www.ub.edu/acad/noracad/permanencia_1213.pdf 

   

  Quin preu té

  El preu del grau és públic.

  El preu del crèdit en els graus de la branca de ciències socials i jurídiques és de 25,27 € + les taxes.

  • DECRET 92/2014, de 17 de juny  [PDF, 94,52 KB ]pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2014-2015

   

  Per què he d’estudiar aquest grau?

  Has pensat mai què tenen en comú la prima de risc, les catàstrofes naturals o l’espionatge industrial?

  Tots són factors que un especialista en seguretat ha de conèixer per ser capaç d’analitzar el risc a la societat o a la seva organització. Si t’interessa el món de la seguretat, les ciències polítiques, l’estratègia empresarial que concep la seguretat com un valor clau per a la competitivitat, o l’anàlisi de riscos i vols treballar-hi des d’una visió global i internacional, t’agradarà estudiar aquest grau. Adquiriràs coneixements de dret, sociologia, psicologia, polítiques públiques o geopolítica i sobre els actors implicats en el sistema de seguretat, que t’aproparan a aquest món i que et permetran interpretar i generar coneixement en aquest àmbit.

  Tant en el terreny públic com privat, cada cop hi ha més sensibilitat per la seguretat i cada cop s’exigeix més formació i més competència als responsables d’aquest àmbit.

  T’oferim uns estudis innovadors per a formar-te com a professional de la seguretat i perquè, en funció de la menció que triïs, siguis capaç d’analitzar polítiques de seguretat des d’una perspectiva transnacional o bé de gestionar la seguretat corporativa. Al mateix temps se’t formarà en habilitats com lideratge i comunicació, tècniques de negociació i mediació de conflictes, gestió de recursos humans, ciberseguretat o anàlisi estratègica.

   

  A qui va dirigit?

  Principalment a estudiants que hagin acabat recentment els estudis de batxillerat i que vulguin orientar el seu futur professional cap al sector de la seguretat.

  També està obert als professionals de la seguretat (policies, bombers, personal de protecció civil…) que compleixin els requisits d’accés previstos a la normativa vigent.

  És important que l’estudiant que vulgui cursar aquest grau tingui un bon nivell d’anglès.

   

  Vull saber…

  Des de quin batxillerat hi puc accedir? La branca de coneixement d’aquest grau és la de les ciències socials i jurídiques. Per això, el perfil més adequat és el de l’estudiant de batxillerat de la modalitat d’humanitats i ciències socials. Ara bé, no hi ha cap impediment perquè els estudiants provinents d’altres modalitats s’hi puguin matricular. Les assignatures de batxillerat que més ponderen són economia de l’empresa, matemàtiques i matemàtiques aplicades a les ciències socials.

  Quans crèdits té? Com tots els graus: 240 crèdits, organitzats en quatre cursos.

  Quantes places té? 70 places de nou ingrés.

  Quin preu té? El preu del grau és públic. Aquest curs 2014-2015 el preu del crèdit en els graus de la branca de ciències socials i jurídiques és de 25,27 € + les taxes.

   

  Quines sortides professionals té?

  • Seguretat corporativa
   • Seguretat corporativa i gerència de riscos a les mitjanes i grans empreses.
   • En l’àmbit de la seguretat privada: acreditació com a director de seguretat, directius d’empreses de seguretat, formació del personal i assessorament.
   • Professionals amb capacitat d’actuar com a tècnics de seguretat i/o protecció civil en corporacions locals.
  • Seguretat internacional
   • Assessorament en processos d’internacionalització de les empreses.
   • Analistes i consultors en seguretat internacional.
   • Organitzacions no governamentals, especialment en el camp de la cooperació internacional.
  • Sortides no vinculades directament amb cap menció
   • Gestor de seguretat en el sector públic i privat amb capacitat per donar resposta a la creixent pressió normativa en aquesta matèria.
   • Consultoria en seguretat a les empreses i les organitzacions.
   • Serveis d’assessorament en seguretat des de les associacions empresarials.
   • Analista en seguretat per al disseny, la implementació i l’avaluació de polítiques públiques.
   • Personal tècnic de suport a les estructures professionals dels cossos de seguretat, dels cossos de bombers i del personal de protecció civil.
   • Personal de les estructures professionals relacionades amb les emergències.
   • Expert en seguretat en el camp dels mitjans de comunicació.
   • Docència i investigació en seguretat amb l’objectiu de generar coneixement en aquesta matèria.

   

  I com m’hi puc matricular?

  Tota la informació sobre la preinscripció i la matrícula universitària podeu trobar-la a la pàgina Accesnet .

  Per als futurs estudiants, el Servei d’Atenció a l’Estudiant de la Universitat de Barcelona ofereix un Recull d’adreces d’interès  pel que fa a les proves d’accés a la universitat (PAU), la preinscripció i la matrícula.

   

  Més informació

  formaciouniversitaria.ispc@gencat.cat

  Localització i accessos a l’Institut trobaràs tota la informació de com arribar-hi.

 • L’ISPC impartirà a partir de 2014 un nou grau en Seguretat …

  premsa.gencat.cat › Inici › Notes de premsaTraducir esta página

  D’aquesta manera, l’ISPC es convertirà en centre adscrit de la UB per impartir un nou grau en Seguretat a partir del curs 2014-2015. L’Institut està elaborant el …

 • [PDF]grau en seguretat – Institut de Seguretat Pública de Catalunya

  ispc.gencat.cat/…/dossier_informatiu_grau.pdfTraducir esta página

  de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, l’ISPC reu- neix en un únic centre la … Dret de la Universitat de Barcelona, aposta per oferir una nova titulació en el …

 • [PDF]Grado en Seguridad (UB/ISPC) Descriptores de las …

  www.ub.edu/dret/info_comuna/docs…/descriptores_asignaturas.pdf

  1. Grado en Seguridad (UB/ISPC). Descriptores de las asignaturas: Formación Básica. Introducción a la psicología. La psicología como disciplina científica.

   1. SiSeguridad.es

    www.siseguridad.es/

    … Departamento de Seguridad · Evaluacion y Gestion de Riesgos Nacionales e Internacionales · Formacion Personal Seguridad · Aviso Legal. SiSeguridad.es …

    Segurpricat Siseguridad.es …

    Segurpricat Siseguridad.es Consultor de Seguridad. … Blog …

    ¿Porque Si Seguridad?

    ¿Porque Si Seguridad? … de Seguridad Privada …

    Formacion Director Seguridad

    Formación Director Seguridad Consideramos para ejercer …

    Formacion Personal Seguridad

    Formacion Personal Seguridad … Formación Vigilantes de …

    ¿Que Hacemos?

    ¿Que Hacemos? … soluciones organizativas que requiera su …

    Formacion Vigilante de …

    Formacion Vigilante de Seguridad … Vigilantes de Seguridad …

    Obligatoriedad del …

    Obligatoriedad Departamento de … 96 del Reglamento de …

    Director de Seguridad

    A los directores de seguridad según lo establecido por el …

 

3 comentarios sobre “Grau en Seguretat – Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Universitat de Barcelona.Julian Flores Garcia Director de seguridad,Segurpricat Siseguridad

 1. SiSeguridad.es

  http://www.siseguridad.es/

  … Departamento de Seguridad · Evaluacion y Gestion de Riesgos Nacionales e Internacionales · Formacion Personal Seguridad · Aviso Legal. SiSeguridad.es …

  Segurpricat Siseguridad.es …

  Segurpricat Siseguridad.es Consultor de Seguridad. … Blog …
  ¿Porque Si Seguridad?

  ¿Porque Si Seguridad? … de Seguridad Privada …
  Formacion Director Seguridad

  Formación Director Seguridad Consideramos para ejercer …
  Formacion Personal Seguridad

  Formacion Personal Seguridad … Formación Vigilantes de …
  ¿Que Hacemos?

  ¿Que Hacemos? … soluciones organizativas que requiera su …
  Formacion Vigilante de …

  Formacion Vigilante de Seguridad … Vigilantes de Seguridad …
  Obligatoriedad del …

  Obligatoriedad Departamento de … 96 del Reglamento de …
  Director de Seguridad

  A los directores de seguridad según lo establecido por el …
  Más resultados de siseguridad.es »
  Vigilantes de Seguridad

  http://www.vigilantesdeseguridad.cat/

  Para más Información: D.Julian Flores Garcia http://www.siseguridad.es info@siseguridad.es. ORDEN INT/318/2011, DE 1 DE FEBRERO, SOBRE PERSONAL DE …

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s